Bosch car service-kortti

Bosch Car Service -kortti – pieni kortti, paljon etuja!

Haluatko maksaa kaiken kerralla vai suositko pienempiä osamaksuja? Bosch Car Service tarjoaa paitsi fiksuja huoltopalveluja myös fiksuja maksuvaihtoehtoja.

Bosch Car Service -kortilla voit maksaa huoltosi, tai minkä tahansa muun tarjoamamme palvelun, osissa itsemäärittelemäsi maksu-aikataulun mukaan. Asioit liikkeessämme normaalisti, ja saat laskun töistä jälkikäteen kotiisi – Helppoa!

Saadaksesi laskun kotiisi, ja hankkiaksesi Bosch Car Service -kortin tulevia autosi huoltoja varten toimi seuraavasti

Täytä Bosch Car Service -kortin luottohakemus etukäteen, ja ilmoita täytetystä hakemuksesta liikkeessämme. Henkilökuntamme löytää hakemuksesi järjestelmästä ja lähettää sinulle laskun postissa kotiisi.

TAI

Tule normaalisi asioimaan liikkeeseemme, ja kysy henkilökunnaltamme mahdollisuutta maksaa laskulla. Henkilökuntamme täyttää luottohakemuksen puolestasi pikaisesti ja vaivattomasti. Näin pääset kätevästi nauttimaan pidemmästä maksuajasta.

 

Tässä esimerkkejä kortin eduista:

  • Voit maksaa ostamasi huollon tai muun palvelun tai tuotteen kokonaisuudessaan huoltoa tai muuta ostotapahtumaa seuraavan kuun aikana. Halutessasi voit jakaa maksun osiin ja maksaa maksuerät neljän kuukauden kuluessa ostotapahtumasta ilman lisäkustannuksia.
  • Voit saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Ostotapahtuman jälkeen sinulla on kuukausi aikaa miettiä, mikä maksutapa sinulle parhaiten sopii.
  • Pääset osallistumaan mahtaviin tarjouskampanjoihin, jotka on tarkoitettu ainoastaan Bosch Car Service -kortin omistaville asiakkaille.
  • Kortin hankkiminen ja käyttäminen on ilmaista.
Lue lisää Bosch Car Service- kortin tarjoamista eduista ja ominaisuuksista täältä: Bosch Car Service- luottokorttiesite