Jarruhuolto hyvinkää
Luotettavuus

Jarruhuolto takaa autosi jarrujen toiminnan luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Bosch Car Servicen asiantuntevat jarrujen korjaus- ja huoltopalvelut räätälöidään tarpeen mukaan mekaanisille ja hydraulisille jarrujärjestelmille. Vaihdamme kuluvat osat kuten jarrupalat, jarrulevyt ja jarrusatulat sekä korjaamme muun muassa ABS-, ASR- ja ESP-turvajärjestelmät. Bosch Car Servicen jarruhuoltoihin ja -korjauksiin voit luottaa.

Olosuhteet

Suomessa on autojen jarrutekniikan kannalta äärimmäisen haastavat olosuhteet. Säännöllinen jarrujen huoltaminen auttaa pitämään jarrusi kunnossa, ja välttämään isommat, kalliiden komponenttien uusimista vaativat huollot. Säännöllinen, vuosittain tehtävä jarrujen huoltaminen ehkäisee myös jarruihin syntyviä teknisiä vikoja.

Säännöllisyys

Autosi jarrujen huolto kannattaa teettää mieluummin hieman ennakkoon kuin liian myöhään. Mikäli autosi huollossa kerrotaan jarrujesi olevan huollon tarpeessa, kannattaa ne huoltaa. Mikäli huoltoa venyttää liian kauan, saattavat vaihtoa tarvita huomattavasti kalliimmat jarruosat- ja komponentit. Kysy jarrujen tarkastuksesta ja huollosta lisää henkilökunnaltamme!