Bosch car service

Bosch Car Service – autojen asiantuntija. Tämä on oikea osoite löytää erinomaista huoltoa autollesi. Olitpa etsimässä neuvoja, korjaus- tai huoltotöitä me voimme tarjota koko paketin – yhdistettynä ainutlaatuiseen osaamiseen Boschilta, joka on maailman johtava ensiasennustoimittaja lähes kaikkiin automerkkeihin.

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoille.

Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla.

Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uudenkin autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!

Jakoavain
Varaa huolto!

Bosch Car Service -asiantuntijat ovat täysin varustettuja käsittelemään kaikkien merkkien uusinta autotekniikkaa ja pitämään ne hyvässä kunnossa.

item card
Bosch Car Service -kortti

Haluatko maksaa kaiken kerralla vai suositko pienempiä osamaksuja? Bosch Car Service tarjoaa paitsi fiksuja huoltopalveluja myös fiksuja maksuvaihtoehtoja.

item-assistance autoverkko
liikkumisturva

Kun viet autosi valtuutetulle Bosch Car Service korjaamolle, sinulle tarjotaan vuoden pituista liikkumisturvaa. Liikkumisturvan ansiosta saat apua, jos autollasi ei voi jatkaa matkaa. Kysy lisää!