Akkuhuolto

Uusi laadukas akku meiltä

Testaamme ja vaihdamme 12V käynnistysakut jopa odottaessa. Meiltä saat laadukkaat Bosch-käynnistysakut kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Älä jää pulaan autosi kanssa, testauta ja vaihdata autosi akku ajoissa.

Pyydä tarjous uudesta akusta

Voit varata ajan nettiajanvaraus palvelussa tai soittamalla 020 730 1990

Varaa aika

Soita meille

Pyydä tarjous

Onko akkusi vaihtokunnossa? Testataan se meillä!

Onko käynnistysakkusi vielä hyvässä käyttökunnossa vai olisiko se syytä jo vaihtaa uuteen ennen kuin jäät huonon akun takia pulaan? Luotettavalla ja nopealla akkutesterillämme saat vastauksen muutamassa minuutissa. Teemme akkutestin automaattisesti jokaisen määräaikaishuollon yhteydessä. Testaamme halutessasi käynnistysakkusi myös muulloin pyydettäessä. 12V Käynnistusakkutestimme on aina veloitukseton.

Kysy lisää

Uusi laadukas akku meiltä!

Autossasi on paljon sähköä kuluttavaa elektroniikkaa, kylmäkäynnistysten kuormituksesta tai lisälämmittimien käytöstä puhumattakaan. Jotta pääset liikkeelle siloin kun sinun tarvitsee ja jotta autosi lisävarusteet toimivat toivotulla tavalla, on tärkeää että autosi akku on hyvässä kunnossa. Meiltä saat laadukkaat Boch-akut autoosi vaihdettuna, tarvittaessa myös odottaessa. Yleisimmät akkumallit löytyvät suoraan varastostamme. Bosch-akuilla on kahden vuoden takuu. Normaali käyttöikä akuilla on noin 4-5 vuotta.

Kysy lisää

Ota yhteyttä tai tule käymään autosi akkuun liittyvissä kysymyksissä. Autamme mielellämme!

Autoverkko sijainti ikoni

Aukioloajat ja sijainti

ma–pe klo 08.00–16.30
Avainkierto 2, 05840 Hyvinkää
Sijainti kartalla

Pyydä tarjous uudesta akusta

Tarjouspyyntö