Ilmastointihuolto ja korjaus

Autosi ilmastointi on olennainen osa matkustusmukavuutta. Teemme täyttöhuollot ja järjestelmien korjaukset kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin, usein jopa odottaessa.

Järjestelmien vianmääritykset ja korjaukset teemme kokonaisedullisesti yhdistäen nykyaikaiset huolto- ja vianmäärityslaitteet yli 10 vuoden kokemukseemme.

Ilmastointihuoltolaitteemme kattavat myös ”uuden” r1234yf-kylmäaineen.

Diagnosoimme ja korjaamme kaikki henkilö- ja pakettiautojen ilmastointilaitteet.

 

Varaa ilmastoinnin huoltoaika

Voit varata ajan nettiajanvaraus palvelussa
tai soittamalla 020 730 1990

Varaa ilmastointihuolto

Soita meille

Pyydä tarjous

Henkilökuntamme palvelee sinua seuraavissa ilmastointijärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä.
Täyttöhuollot R134a ja R1234yf kylmäaaineet
Vuotojen korjaaminen kustannustehokkaasti
Desinfioinnit
Vianmääritys ja korjaus kattavasti

Mitä tehdä kun kylmää ei enää tule tai ilmastointi ei muuten enää toimi? Riittääkö pelkkä täyttöhuolto?

Ilmastointijärjestelmän lakattua tuottamasta kylmää ilmaa on siinä hyvin useasti jokin muu vika, kuin normaalista kylmäaineen poistumisesta johtuva kylmäaineen vähyys, joka on johtanut joko ilmastointijärjestelmän tyhjentymiseen tai sen muuhun toimimattomuuteen. Ilmastointijärjestelmän viat ovat aina tapauskohtaisia ja vaativat ensin vikadiagnoosin, jotta korjausarvio voidaan antaa ja todeta mitä toimenpiteitä järjestelmän kuntoon saattaminen tarvitsee. Löydämme nykyaikaisilla menetelmillä viat nopeasti ja kustannustehokkaasti, jonka jälkeen pystymme antamaan korjauksesta tarkan kustannusarvion ja neuvottelemaan kanssasi korjauksen jatkosta.

Minkälaisia korjauksia pystymme tekemään?

Ilmastointijärjestelmiin liittyen pystymme tekemään huollot ja korjaukset aina täyttöhuolloista ja desinfioinneista vaativiin vianetsintöihin. Vaihdamme kompressorit sekä muut komponentit ammattitaidolla ja laadukkaita varaosia käyttäen.

Takuu?

Ilmastointitöille ja niissä käytettäville komponenteille myönnämme aina vähintään vuoden takuun.

Ilmastointihuollon hinta?

Ilmastoinnin täyttöhuollon hinta koostuu tehdystä työstä, sekä kylmäaineen lisätystä määrästä. Täyttöhuollon työn osuus on 79 €, ja kylmäaineen 6 €/100 grammaa (R134a) tai 16 €/100 grammaa (R1234yf). Ilmastointihuoltomme sisältää kylmäaineen määrän tarkastuksen ja täytön lisäksi järjestelmän ja siihen liittyvien komponenttien täydellisen toiminnan tarkastuksen.

Mikäli järjestelmä on viallinen, tehdään vikadiagnoosit tuntityönä. Tuntiveloituksemme on 94 €/h. Järjestelmän vuototestaus typellä paineistaen 40 € + työhön kuluva aika 94€ / h.

Huoltotarve?

Toimiva ilmastointijärjestelmä tulisi huoltaa 1-2 vuoden välein sen toiminnan takaamiseksi. Ilmastointijärjestelmä vuotaa kylmäainetta noin 10 % vuosittain vaikka järjestelmä olisi täysin ehjä. Kylmäaine sisältää myös kompressorin voiteluöljyn, jonka takia liian tyhjällä järjestelmällä ajaminen johtaa pahimmillaan kompressorivaurioon. Toimivan järjestelmän ylläpitohuolto on erittäin edullista verraten vikaantuneen järjestelmän korjaukseen.

Heräsikö kysyttävää tai haluatko tarjouksen huollosta?

Autoverkko sijainti ikoni

Aukioloajat ja sijainti

ma-pe klo 08.00-16.30
Avainkierto 2, 05840 Hyvinkää
Sijainti kartalla

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Tarjoamme joustavan maksutavan jolla rahoitat autosi huollon tai korjauksen

Lue lisää