Auton korjaus- ja huoltopalvelut

Kun autosi tarvitsee huoltoa tai -korjausta, ota yhteyttä. Me palvelemme.

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit laadukkaasti ja aina takuulla. Teemme työmme huolellisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti, oikealla hinnalla sinun eduksesi. Käytössämme sähköiset huoltokirjat. Olemme osa korkealaatuista Bosch Car Service ketjua. Alla suositut palvelumme.

Varaa auton huoltoaika

Voit varata ajan nettiajanvaraus palvelussa tai soittamalla 020 730 1990

Varaa autohuolto

Soita meille

Pyydä tarjous

Korjaamopalvelut

Korkealaatuista Bosch Car Service laatua

Asiantunteva henkilökunta

Ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että sinä asiakkaanamme tiedät mitä autosi tarvitsee ja mitä sille huollossa tehdään. Käytössämme on uusimmat laitteet ja koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti.

Laadukkaat varaosat ja voiteluaineet

Laadukas varaosa yhdistettynä ammattilaisen työhön takaa onnistuneen lopputuloksen. Käytämme huolloissa ja korjauksissa ensiasennuslaatuisia Bosch-varaosia. Varaosille myönnämme aina vähintään vuoden takuun. Yleisesti jopa pidemmän. Autosi huoltamiseen käytämme vain laadukkaimpia, ja aina valmistajan luokitukset täyttäviä voiteluaineita.

Ajankohtainen tietotaito

Bosch takaa meille sinun eduksesi aina viimeisimmät ja ajankohtaisimmat tiedot autosi oikeaoppisesta huoltamisesta ja korjaamisesta. Käytössämme laajasti myös merkkikohtaiset testilaitteet tehdasyhteyksillä, sekä valmistajien alkuperäiset vianmääritys- ja korjausohjeet parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Sähköinen huoltokirja

Mikäli autollasi on sähköinen huoltokirja, pystymme tarkastamaan autosi huoltohistorian sieltä sekä merkitsemään tekemämme toimenpiteet autosi valmistajan vaatimalla tavalla. Sähköinen huoltokirja käytössämme Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW, Ford ja Mazda -autoihin.

Bosch-kortti
Joustava maksutapa autosi huollon tai korjauksen rahoitukseen

Lue lisää