e-Expert – Autohuollon edelläkävijä

Korkeajänniteajoneuvon korjaaminen vaatii erikoisosaamista

Yleistyvät sähkö- ja hybridiajoneuvot vaativat huolto- ja korjauspalveluilta uudenlaista osaamista. On tärkeää, että ajoneuvon korjauksen suorittaa ammattilainen, joka on saanut asianmukaisen koulutuksen – näin korjaus voidaan toteuttaa turvallisesti.

Sähköajoneuvojen erityispiirteisiin koulutettu mekaanikko osaa kiinnittää huomiota auton korkeajännitejärjestelmän kuntoon ja voi ennakoida mahdolliset vaaranpaikat.

Korjaamollamme tehdään jo nyt korkeajännitekomponentteihin liittyviä korjauksia ja osien vaihtoja. Yleisesti sähköautojen ollessa verrattain tuore asia, olemme innokkaita pysymään kehityksen kärjessä ja löytämään asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja myös tämän teknologian ylläpitoon ja korjaukseen.

Teemme luonnollisesti myös “normaalit” huoltotyöt kuten hybridiautojen polttomoottoreiden jakopäiden huollot jotka vaativat korkeajänniteakuston jännitteettömäksi tekemisen.

Varaa sähköauton huoltoaika helposti verkosta

Voit varata ajan nettiajanvaraus palvelussa tai soittamalla 020 730 1990

Varaa autohuolto

Soita meille

Pyydä tarjous

e-Expert-korjaamot tarjoavat sertifioitua huolto- ja korjauspalvelua kaikille sähkö- ja hybridiajoneuvoille

e-Expert-konseptiin kuuluvissa korjaamoissa on sähköajoneuvojen tekniikkaan koulutettu henkilöstö ja ajantasainen korjaamovarustus. Määräaikaishuollot ja korjaukset tehdään merkistä riippumatta autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös ajoneuvon mahdollinen tehdastakuu säilyy.

e-Expert-korjaamosta asiakas saa aina mukaansa huollon tai korjauksen yhteydessä täytetyn sähköajoneuvon tarkastuslomakkeen. e-Expert-korjaamona saamme jatkuvasti alan uusinta koulutusta asiakkaidemme eduksi.

e-Expert huollon kohteet

  • Sähkö- ja hybridiautojen huollot ja korjaukset
  • Sähköajoneuvon tarkastuslomake huollon yhteydessä
  • Korkeajännitetyöt
  • Valmistajan ohjeet ja testilaitteet työmme tukena

Heräsikö kysyttävää tai haluatko tarjouksen huollosta?

Autoverkko sijainti ikoni

Aukioloajat ja sijainti

ma–pe klo 08.00–16.30
Avainkierto 2, 05840 Hyvinkää
Sijainti kartalla

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Tarjoamme joustavan maksutavan jolla rahoitat autosi huollon tai korjauksen

Lue lisää