Autoverkko.com Korjaamo

Autostasi huolen pitäminen on ylpeytemme aihe

Autoverkko.com Korjaamo on palveleva autohuoltosi Hyvinkäällä. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit laadukkaasti ja aina takuulla. Teemme työmme huolellisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti, oikealla hinnalla sinun eduksesi. Tule kokemaan asiantunteva huoltopalvelumme.

Huollamme ja korjaamme laadukkaasti ja aina takuulla.

Erikoisosaamista meiltä löydät VW, AUDI, SEAT, SKODA, BMW ja Mercedes-Benz -merkkisten autojen huoltoihin ja korjauksiin. Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti ja käytössämme olevaa laitteistoa uusitaan aktiivistesti. Haluamme taata sinulle parhaan asiakaskokemuksen sekä teknisesti taitavasti tehdyn työn.

Olemme osa korkealaatuista Bosch Car Service ketjua

Autoverkko.com Korjaamo kuuluu kansainväliseen ja laadukkaaseen Bosch Car Service- ketjuun. Bosch yhteistyö takaa meille alan uusimman tietotaidon ja teknisen tuen. Boschin avulla merkkiliiketason osaaminen on saatavilla kauttamme kustannustehokkaasti.

Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme

Toimitilamme Hyvinkään Veikkarissa on lähiaikoina uudistettu vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia. Palautteemme on jatkuvasti positiivista ja henkilökuntamme kasvaa jatkuvasti kysyntämme kasvaessa. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Tutustu palveluihimme