1. Rekisterin pitäjä

Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain mukaisesti.
Yrityksen tiedot: Autoverkko.com Oy ja Autoverkko.com Korjaamo Oy (Myöhemmin Autoverkko). Avainkierto 2, 05840 Hyvinkää.

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Janne Veikkanen

3. Rekisterin nimi:
Asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on sopimuksen tuottaminen tai lakisääteinen velvoite. Henkilön erillisellä, yksilöllisellä ja tietoisella suostumuksella henkilötietojen tallentaminen ja käsittely voi tapahtua edellä mainittuja oikeusperusteita pidemmäksi aikaa.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena asiakasrekisterissämme on tarjouksen, sopimuksen ja sen toteuttamisen sekä takuu- ja palautuskäsittelyn mahdollistaminen.

Jatkettaessa asiakkaan suostumuksella asiakkaan tietojen säilyttämistä ja käsittelyä tarkoituksena on asiakassuhteen ylläpito, yhteydenpito asiakkaaseen ja markkinointi.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5.Mitä tietoja keräämme?
Keräämme seuraavia henkilötietoja:
Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Rekisterinumero

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä, lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse tai puhelimitse.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille, ellei se ole Autoverkon tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Tietoja ei luovuteta EU-eikä ETA-alueen ulkopuolelle. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla. Laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asianmukaisesti.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Asiakkaan oikeudet:
Sinulla on oikeus saada kopio omista henkilötiedoistasi, pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydennystä. Sinulla on myöskin oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot, ellei niiden säilytys ole välttämätöntä esimerkiksi kirjanpitolain mukaan. Sinulla on myös oikeus kieltää suoramarkkinointi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: korjaamo(at)autoverkko.com

Sinulla on myös oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojen käsittelyä seuraavien tilanteiden aikana:
● Käsittelyperusteen varmennuksen aikana
● Virheellisten henkilötietojen korjaamisen ja niiden oikeellisuuden tarkastuksen aikana

Sinulla on myöskin oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä, jos niitä käsitellään mielestäsi väärin. Voit myös pyytää meiltä kopiot henkilötiedoista, joita olemme keränneet. Toimitamme henkilötietojen kopiot asiakkaan antamaan osoitteeseen. Asiakkaan henkilötietojen varmistamiseksi tietojen luovutusta varten kirjallinen pyyntö ja materiaalin toimittaminen postitse on pääsääntöisesti tarpeen.

10. Tietoturva
Verkkosivustomme on rakennettu tietoturvalliseksi. Käytämme suojattua SSL-yhteyttä ja palomuureja. Sivustolle suoritetaan säännölliset päivitykset, mikä vahvistaa sivuston tietoturvaa.

11. Evästeet

Sivustollamme on evästeitä, jotka keräävät tietoa verkkosivustomme käyttäjistä.
Näiden tietojen avulla pyrimme parantamaan verkkosivustoamme ja kohdentamaan markkinointia onnistuneemmin. Evästeet voi ottaa pois käytöstä oman selaimesi asetuksista, jolloin käyntiäsi verkkosivustollamme ei voi seurata.