Tuulilasin vaihdon noutopalvelukampanja

Tarjoamme rajoitetun ajan tuulilasinvaihtoon nouto- ja palautuspalvelun veloituksetta! (Voimassa lasinvaihdoissa joissa lasivakuutus)

Sinun tarvitsee vain tilata tuulilasinvaihto meiltä ja  me hoidamme loput! Autosi noudetaan lasinvaihtoa varten sovittuna aikana sovitusta paikasta, ja palautetaan samaan, tai toivomaasi paikkaan kun työ on valmis.

Noutopalvelun tuottaa yhteistyössä Biila. Ammattikuljettajat siirtävät autosi luotettavasti ja vakuutettuna. Saat erikseen tarkemmat tiedot kuljetuksesta sen sovittuasi. Kuljettaja ottaa sinuun yhteyttä noutaessaan autosi.

Lasinvaihto noudettuna ja palautettuna tehdään yhden työpäivän aikana. Saat siis autosi jo saman päivän aikana takaisin!

Tuulilasivakuutuksen omavastuuosuus laskutetaan vakuutuksenottajalta. Lasin vaihdosta ei tule muita kuluja.  Helppoa, eikö? 🙂

Varaa lasinvaihto noutopalvelulla nyt asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 0207301990

Autoverkko.com Korjaamo on sertifioitu, maailman parhaiden Pilkington tuulilasien ammattiasentamo. Pilkington takaa, että meillä on jatkuvasti alan paras tietotaito ja koulutettu henkilökunta käytettävissämme sinua varten.

Palvelemme sinua! Kun on kyse tuulilasista, ota ensin yhteyttä meihin, neuvomme ja kerromme miten sinun tulee asian kanssa menetellä. Huomioithan, että asioidessasi kanssamme, useimmat vakuutusyhtiöt eivät tarvitse sinulta vahinkoilmoitusta, me hoidamme kaiken puolestasi, ja omavastuuosuudenkin voit tarvittaessa maksaa vaikka osissa.

Maailman parhaat Pilkington tuulilasit

Avaimet käteen palvelu

Vakuutusyhtiöasiointi, kalibroinnit ja niin edelleen. Hoidamme kaiken puolestasi. Autosi on meiltä aina täysin valmis takaisin käyttöösi. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin.

Pilkington - Alkuperäislaatuinen

Pilkington on yksi maailman johtavista ensiasennuslasien valmistajista. Samaa ensiasennuslaatua edustaa myös meillä vaihdettu Pilkington-tuulilasi

Takuu työlle ja lasille

Myönnämme asentamillemme laseille 2 vuoden takuun turvaamaan asennuksen laadun ja tuotteen virheettömyyden

Ammattisasentamo

Olemme kansainvälisen Pilkington-ketjun valtuuttama ja sertifioima vastuullinen asennuspiste.

Laajin valikoima

Vaihdamme tuulilasit kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Nopeasti valmista

Tuulilasin vaihto tehdään aina työpäivän aikana ja saat autosi takaisin vielä samana päivänä!

Olemme vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Neuvomme mielellämme sinua vakuutusturvaasi liittyvissä asioissa!

Miten tuulilasi vaihdetaan? Katso alta!

Heräsikö kysyttävää?

Autoverkko sijainti ikoni

Aukioloajat ja sijainti

ma–pe klo 08.00–16.30
Avainkierto 2, 05840 Hyvinkää
Sijainti kartalla

Varaa aika netissä

Varaa aika