Tuulilasin vaihto

Autoverkko.com Korjaamo on sertifioitu, maailman parhaiden Pilkington tuulilasien ammattiasentamo.

Pilkington takaa, että meillä on jatkuvasti alan paras tietotaito ja koulutettu henkilökunta käytettävissämme sinun eduksesi.

Palvelemme sinua! Kun on kyse tuulilasista, ota ensin yhteyttä meihin, neuvomme ja kerromme miten sinun tulee asian kanssa menetellä.
Huomioithan, että asioidessasi kanssamme, useimmat vakuutusyhtiöt eivät tarvitse sinulta vahinkoilmoitusta, me hoidamme kaiken puolestasi, ja omavastuuosuudenkin voit tarvittaessa maksaa vaikka osissa.

 

Tee tuulilasinvaihto tai korjaus helpoksi ottamalla meihin yhteyttä! Voit varata ajan myös suoraan nettiajanvarauksemme kautta!
Kaikki merkit ja mallit

AutoGlass Service autolasiliike vaihtaa ja korjaa kaikki autosi lasit Suomen laajimmasta valikoimasta.

Tuulilasivakuutus?

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Neuvomme mielellämme myös sinua vakuutukseesi liittyvissä asioissa!

Ammattiasentamo

Autoverkko.com Korjaamo on kansainvälisen Pilkington-ketjun valtuutettu ammattiasentamo ja vastuullinen tuulilasien asennuspiste.

TAKUU

Asentamillemme laseille myönnämme 2 vuoden takuun turvaamaan asennuksen laadun ja tuotteen virheettömyyden.

Tuulilasin kiveniskemän korjaus

Kiveniskemä tuulilasissa
Kiveniskemä tuulilasissa? Ei Hätää, korjaamme tuulilasin tunnissa kuntoon!

Kiveniskemän korjaus on sinulle ilmainen mikäli autollasi on lasivakuutus.

Mikäli et ole varma, onko sinulla iskemän korjauksen kattava turva, kysy meiltä! Selvitämme asian puolestasi!
Iskemän sattuessa

Iskemän suojaus heti tuoreeltaan on tärkeää korjauksen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Mikä tahansa vettä läpäisemätön teippi soveltuu tarkoitukseen.

Milloin korjaus kannattaa?

Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjata aina ja mahdollisimman nopeasti välttääkseen koko lasin vaihtotarpeen. Kivenisku saa olla noin euron kolikon kokoinen, jotta se voidaan korjata.

Ajanvaraus?

Kiveniskukorjaukset voidaan tehdä useimmiten heti aikaa varaamatta. Ajan varaamalla voit kuitenkin varmistua siitä, että auto on valmis viimeistään tunnin kuluessa saapumisestasi.

takuu

Iskemien korjauksille myönnämme 3 kk takuun. Takuu kattaa yhden korjauksen ilmaiseksi, mikäli korjattu iskemä etenee korjauksesta huolimatta.