Tiedämme kaiken autosi ilmastoinnista!

Ilmastointihuollon ajankohta on nyt! Tai viimeistään silloin kun autossa tarkenee jo liiankin hyvin.  Oletpa liikkeellä huollon kanssa ajoissa, kun ilmastointisi vielä toimii, tai sitten, kun kylmän ilman tulo on jo loppunut ja sitä kovasti kaipaisit, me autamme.

Koulutetulla ja Tukesin luvat omavaalla henkilökunnallamme on yli 10 vuoden kokemus henkilö- ja pakettiautojen ilmastointilaitteiden huolloista ja korjauksista.

Löydät meiltä alan ammattilaiset, jotka osaavat diagnosoida järjestelmän nopeasti ja korjata sen aina takaisin toimintakuntoon.

Seuraavassa muutamiin kysymyksiin vastauksia, jotka ilmastointihuoltoon liittyen saattavat sinua askarruttaa.

Ilmastointihuolto
Mitä tehdä kun kylmää ei enää tule/ilmastointi ei toimi? Riittääkö pelkkä täyttöhuolto?

Ilmastointijärjestelmän lakattua tuottamasta kylmää ilmaa on siinä hyvin useasti jokin tekninen vika, joka on johtanut joko ilmastointijärjestelmän tyhjentymiseen kylmäaineesta, tai sen muuhun toimimattomuuteen. Ilmastointijärjestelmän viat ovat aina tapauskohtaisia ja vaativat ensin vikadiagnoosin korjausarvion laatimiseksi. Riippuen järjestelmän viasta, toisinaan saamme järjestelmän kuntoon pelkällä ilmastoinnin täyttöhuollolla, kun taas toisinaan järjestelmä vaatii mm. komponenttien uusimista.

Teemme aina ilmastointihuollon aluksi järjestelmän tilan tarkastuksen, jonka jälkeen voimme suositella sinulle oikeita toimenpiteitä jotta järjestelmä saadaan taas toimintakuntoon.

Mitä huoltaminen ja korjaaminen maksaa?

Ilmastoinnin täyttöhuolto on kiinteähinnoiteltu 79€.+ huollossa kuluva kylmäaineen määrä. Aineesta riippuen kylmäaineen veloitus on 6€/100gr. (r134a) tai 16€/100gr. (R1234yf).

Mikäli järjestelmässä on muutakin vikaa, tehdään vikadiagnoosi tuntitöinä. Järjestelmän vuototestaus typellä paineistaen maksaa 40€ + vuodon etsintään kulunut aika tuntiveloituksemme mukaan. Kokonaiskorjauskustannus on aina tapauskohtainen. Otamme aina yhteyttä asiakkaaseen lisätöiden sopimiseksi.

Huoltotarve?

Toimiva ilmastointijärjestelmä tulisi huoltaa 1-2 vuoden välein sen toiminnan takaamiseksi. Ilmastointijärjestelmä vuotaa kylmäainetta noin 10% vuosittain vaikka järjestelmä olisi täysin ehjä. Kylmäaine sisältää myös kompressorin voiteluöljyn, Tästä syystä liian tyhjällä järjestelmällä ajaminen johtaa pahimmillaan kompressorivaurioon.

Minkälaisia korjauksia pystytte tekemään?

Ilmastointijärjestelmiin liittyen pystymme tekemään huollot ja korjaukset alkaen täyttöhuolloista ja desinfioinneista aina vaativiin vianetsintöihin ja kompressorien sekä muiden komponenttien vaihtoihin laadukkaasti ja luotettavasti.

Takuu?

Ilmastointitöissä ja niihin käytetyissä komponenteissa on aina vähintään vuoden takuu.

Varaa huoltoaika heti tästä: AUTOVERKKO HUOLLON AJANVARAUS