Aika vaihtaa tuulilasi? Vinkeillämme homma helpoksi!

Kevät on perinteisesti tuulilasien vaihtojen ja korjausten vilkkainta aikaa. Auringon päästessä täyteen loistoonsa, paljastuu usein myös tuulilasin vauriot talven jäljiltä. Lasinvaihto on nykyään nopea, ja oikein suoritettuna riskitön toimenpide autosi parhaan tieliikennekunnon ja turvallisuuden takaamiseksi. Vaihdamme lasisi huolellisesti ja aina 2 vuoden takuulla. Alla mjuutamia hyödyllisiä faktoja lasinvaihtoon liittyen.

 • Lasivakuutus ja omavastuu
  Pilkington ketjuun kuuluvana ammattiasentamona olemme kaikkien suurimpien vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani. Voit olla huoletta, sinun ei tarvitse välttämättä edes muistaa missä vakuutusyhtiössä autosi on vakuutettu, rekisterinumerollasi selvitämme kaiken puolestasi. Tuulilasinvaihdon jälkeen sinun tulee vain suorittaa vakuutuksen omavastuuosuus autoa noutaessasi.
 • Vaihtotyön kesto
  Autosi tuulilasin vaihdamme aina yhden työpäivän aikana. Toimittaessasi autosi meille asennuspäivänä 9.30 mennessä, saat sen aina 16.00 mennessä takaisin. Tarpeen vaatiessa nopeampikin aikataulu on mahdollinen.
 • Laatu
  Käyttämämme lasi vastaa laadultaan ja ominaisuuksiltaan autosi alkuperäislasia (OEM). Lasissa olevien varusteiden toiminta tarkastetaan aina vaihdon yhteydessä. Tuulilasissa sijaitsevat auton varusteita varten olevat kamerat kalibroimme aina lasinvaihdon yhteydessä. Kalibroinnista annamme aina todistuksen kuitin liitteenä. Tiesitkö, kameraa lasissa tarvitaan mm. kaistavahdin, liikennemerkkitunnistuksen ja automaattisten pitkien ajovalojen toimintaa varten.
 • Takuu
  Lasi sopii autoosi etkä edes huomaa että se on vaihdettu. Uusi lasi toimii teknisiltä ominaisuuksiltaan kuten pitääkin. Asentamillemme laseille myönnämme aina kahden vuoden takuun sekä työlle, että lasille valmistusvirheiden varalta.

Lue lisää lasinvaihdosta täältä

Varaa aika lasinvaihtoon tästä

Ota meihin yhteyttä täältä

Tutustu huoltorahoitukseen, jolla voit maksaa myös tuulilasinvaihdon omavastuuosuuden. Bosch Car Service-kortti