Ilmastointihuolto käynnissä

Ilmastointihuolto ammattitaidolla, sinun autosi järjestelmän tuntien.

Henkilökuntamme palvelee sinua seuraavissa ilmastointijärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Ilmastoinnin täyttöhuollot
    • R134a ja R1234yf kylmäaaineet
  • Vuotojen paikallistaminen ja korjaaminen
  • Koko ilmastointijärjestelmän vianetsintä ja korjaus

Huollot suorittaa koulutettu henkilökunta nykyaikaisilla huoltolaitteilla.

 

Tiesitkö?

Olemme täyden palvelun ilmastointihuoltosi. Ammattitaitomme ja välineemme henkilö- ja pakettiautojen ilmastointijärjestelmien huoltamiseksi on huipputasolla. Kattava kokemuksemme järjestelmien huolloista- ja korjauksista auttaa pienentämään kustannuksia eduksesi varsinkin vianhakutilanteissa.

 

Mitä tehdä kun kylmää ei enää tule tai ilmastointi ei muuten enää toimi? Riittääkö pelkkä täyttöhuolto?

Ilmastointijärjestelmän lakattua tuottamasta kylmää ilmaa on siinä hyvin useasti jokin muu vika, kuin normaalista kylmäaineen poistumisesta johtuva kylmäaineen vähyys, joka on johtanut joko ilmastointijärjestelmän tyhjentymiseen tai sen muuhun toimimattomuuteen. Ilmastointijärjestelmän viat ovat aina tapauskohtaisia ja vaativat ensin vikadiagnoosin, jotta korjausarvio voidaan antaa ja todeta mitä toimenpiteitä järjestelmän kuntoon saattaminen tarvitsee. Löydämme nykyaikaisilla menetelmillä viat nopeasti ja kustannustehokkaasti, jonka jälkeen pystymme antamaan korjauksesta tarkan kustannusarvion ja neuvottelemaan kanssasi korjauksen jatkosta.

 

Mitä korjaaminen maksaa?

Ilmastoinnin täyttöhuollon hinta koostuu tehdystä työstä, sekä kylmäaineen lisätystä määrästä. Täyttöhuollon työn osuus on 79€, ja kylmäaineen 6€/100 grammaa (R134a) tai 16€/100 grammaa (R1234yf). Ilmastointihuoltomme sisältää kylmäaineen määrän tarkastuksen ja täytön lisäksi järjestelmän ja siihen liittyvien komponenttien täydellisen toiminnan tarkastuksen.

Mikäli järjestelmä on viallinen, tehdään vikadiagnoosit tuntityönä. Tuntiveloituksemme on 84 €/h. Järjestelmän vuototestaus typellä paineistaen 40 € + työhön kuluva aika 84€ / h.

 

Huoltotarve?

Toimiva ilmastointijärjestelmä tulisi huoltaa 1-2 vuoden välein sen toiminnan takaamiseksi. Ilmastointijärjestelmä vuotaa kylmäainetta noin 10% vuosittain vaikka järjestelmä olisi täysin ehjä. Kylmäaine sisältää myös kompressorin voiteluöljyn, jonka takia liian tyhjällä järjestelmällä ajaminen johtaa pahimmillaan kompressorivaurioon. Toimivan järjestelmän ylläpitohuolto on erittäin edullista verraten vikaantuneen järjestelmän korjaukseen.

 

Minkälaisia korjauksia pystymme tekemään?

Ilmastointijärjestelmiin liittyen pystymme tekemään huollot ja korjaukset aina täyttöhuolloista ja desinfioinneista vaativiin vianetsintöihin. Vaihdamme kompressorit sekä muut komponentit ammattitaidolla ja laadukkaita varaosia käyttäen.

 

Takuu?

Ilmastointitöille ja niissä käytettäville komponenteille myönnämme aina vähintään vuoden takuun.